Вести

Убавина и нежност се роди во болницата во Штип

Во Клиничката болница во Штип на први јануари во 2.45 минути  се роди женско бебе.

Мајка е Тања Николовска од Македонска каменица.Ова бебенце е најзино трето дете.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter