Вести

Изложба во Дом на млади

Дом на млади е организатор и домаќин на  првата самостојна изложба на сликарот Ристе Мицевски.

Мицевски во Штип ќе се претстави со повеќе дела работени во техниките Масло и Акрил.Изложбата ќе биде отворена на 26-ти декември во 20 часот.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter