Вести

“Зошто се роди Исус Христос“ –предавање на Филип Иванов

Вечерва во библиотеката Гоце Делчев теолошко предавање.

Теологот Филип Иванов ќе говори на тема “Зошто се роди Исус Христос“.Ова предавање треба да им ја предочи на младите суштината на божикните празници и влијанието врз цивилизацијата со раѓањето на Бог Исус Христос.Предавањето ќе се одржи вечерва во 19 часот.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter