Вести

Градски хор - концерт

Во рамки на програмата за одбележување на Денот на градот “Св. Никола“ вечерва во Општинскиот мултимедијален центар “Киро Глигоров“, предновогодишен концерт ќе има Градскиот хор.

Концертот започнува во 19 часот.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter