Вести

Концерт за “Глас и пијано“

На Меѓународниот  Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во СВ. Николе концерт за “Глас и пијано “.

Концерт ќе имаат  Виолета Арсовска (сопран) и Марија Максимова (пијано), истиот ќе се одржи во амфитеатарот на 18.12.2018, 19:00 часот.
Програма: Качини, Шуберт, Рахмањинов, Прокопиев, Скаловски, Цанев

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter