Вести

Дом на млади институција која ја одбележа годината

Дом на млади е институција за пример.

Оваа година реализираше повеќе од 100 програми, од сите области на уметноста и забавата. Театар, филм, ликовни и фотографски изложби, концерти, настпи на познати ди џеи.Сите овие програми ги 15 илјадна публика.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter