Вести

Како Македонец го редизајнира YUGO

Новиот Yugo GT 5000   е наследник на моделот 311, но доаѓа во многу поголемо импресивно издание со модерна технологија и многу голема снага.

Така барем него го замисли Михаил Мерклер, македонски автомобилски ентузијаст и дизајнер на автомобили, кој на социјалната мрежа Behance стави фотографии од своите замисли.

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter