Вести

“Небесна пантомима“ штипска промоција

Дом на млади Штип  организира промоција на стихозбирката „Небесна пантомима“

на авторот Зоран Анчевски.

Анчевски за оваа стихозбирка е  добитникот на наградата Браќа Миладиновци за најдобра стихозбирка меѓу две изданија на “Струшки вечери на поезијата“.Промоцијата е закажана за 9-ти октомври во 19 часот во Дом на млади.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter