Вести

“ Сувенирница“ Дом на млади

Дом на млади денеска направи изложба на решенија за изработка на сувенири , под наслов “Сувенирница“.

Граѓаните оваа несекојдневна изложба ја проследија на плоштадот “Слобода“. Сувенирите наскоро ќе треба да се најдат во сувенирницата на Дом на млади, лоцирана во централното градско подрачје.Заедно со изложбата беше организирана забава со трап музика.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter