Вести

Замандалено.Не вознемирувај , годишен одмор!

Центарот за култура “Ацо Шопов“ е на колективен годишен одмор.

Да прашате на пример за изнајмување сала, нема кого да прашате, бидејќи ќе ја бакнете врататавлезна во Центарот за култура.Ова е уште една потврда дека надлежното министерство за култура треба да го пресече дамокловиот јазол и да раските со неработењето на оваа институција, и тоа не само во лето, туку во време на сите годишни доба.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter