ШКЛ на Вртешка

Денеска, 12 јули (четврток), во ПД „Вртешка“ со почеток во 20:30 часот ќе се одржи традиционалниот хепенинг „Вртешка“.

Насловот на хепенингот е планинска музика.Настапуваат кросроад и доктори.Утре Во рамки на манифестацијата ШКЛ концерт ќе има дуото Грациозо.Дуото го сочинуваат Невенка дуковска пијано и Кристина Палија сопран.Гост на концертот ќе им биде флејтистот Ване Аревски.Концертот ќе се  одржи во Уметничката галерија Безистен со почеток од 20 часот и 30 минути.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter