Вести

ШКЛ-Време за џез

Во рамките на манифестацијата Штипско културно лето, време за џез.

Во Дом на млади музичка средба наречена концерт ќе има авторското дуо Jazna.Концдертот е закажан за 20 часот и 30 минути, и вреди да се видат нашите достигнувања во светот на џезот

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter