Вести

Jailhouse poetry

Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ - Штип и КПУ Казнено поправен дом –Штип   денеска  организираа промоција на книгите поезија.

Книгите поезија се напишани од осуденици во Затворот во Штип.Беа промовирани поетските книги„Саркофаг“ од Исак Хаџи и „Стихови од една водолија“ од Жарко Миличевиќ.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter