Вести

Ликовна изложба во ШКЛ

Во рамки на манифестацијата “Штипско културно лето“ програма на љубителите на сликарството.

Во Мултимедијалниот центар “Киро Глигоров“, е поставена изложба на дела од студенти на ликовната академија при Универзитетот “Гоце Делчев“.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter