Вести

Затвореничка поезија

Национална установа - Универзитетска библиотека „Гоце Делчев“ - Штип и

КПУ Казнено поправен дом –Штип  во понеделник ,9-ти јули организира
промоција на книгите поезија.

„Саркофаг“ од Исак Хаџи и „Стихови од една водолија“ од Жарко Миличевиќ
Промоциите ќе бидат во просториите на библиотеката
на 9 јули 2018г. (понеделник) во 11 часот.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter