Вести

Маестрален концерт на Елена Голомеова

Елена Голомеова имаше маестрален концерт, на отворањето на манифестацијата од областа  на културата и уметноста “Штипско културно лето“.

Летото го заслужи овој концерт, како што и Елена заслужи да го означи почетокот на 33 издание на летото.Очекувано полна сала, популарни композиции, кои ја истакнаа пејачката зрелина на Голомеова.Овациите се придружен дел.По нејзиониот концерт во Мултимедијалниот центар Киро Глигоров отворена архитектонска изложба “Пејсажни размислувања“.Вечерва во Дом на млади со почеток од 20 часот и 30 минути ќе се одржи промоција на Македонската рок енциклопедија, од авторот Тошо Филипов.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter