Вести

Youth festival во Дом на млади

Во Дом на млади  од денеска па до утре 24 часот ќе се одвива младински фестивал.На фестивалот ќе учествуваат дваесетина диск џокеи од Штип, Македонија и регионот.

За реализација на овој младински музички фестивал, беше подновена летната сцена на Дом на млади.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter