Вести

Владимир Дојчиновски нов уметнички директор на Макфест

Владимир Дојчиновски е новиот уметнички директор на Фестивалот на забавни мелодии Макфест.

По објавениот и завршениот конкурс за избор на уметнички директор, градоначалникот на Штип Благој Бочварски, одлучи одговорноста  за севкупната продукција на Фестивалот Макфест, да му припадне на истакнатото авторско и продуцентско име во Македонија Владимир Дојчиновски

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter