Вести

Дом на млади за Ацо Шопов

Дом на млади ќе ги одбележи 36-те години од смртта на бардот на македонската современа поезија, револуционер, академик и дипломат, штипјанецот Ацо Шопов.

По тој повод ќе биде одржата традиционалната програма “Во чест на поетот“.Програмата ќе се одржи на 19-ти април во Дом на млади.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter