Вести

Премиера на “Со вкус на овошен сладолед“

Утре на сцената на Српско народно позориште “Dobrica Milutinović “во Сремски Карловци – Република Србија, премиерно ќе биде одиграна претставата “Со вкус на овошен сладолед“ од Трајче Кацаров во режија на сропскиот режисер Драган Јовичиќ, - Јовиќ.

во претставата играат:Dušanka Anojčić, Vladimir Balašćak, Jelena Janković, Aleksandar Krstajić, Kristina Pajkić i Nikola Janošević.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter