Вести

Од први октомври поскапува струјата...

Советот на Агенцијата за енергетика на србија со согласи со одлуката цената на електричната енергија за домаќинствата и малите купувачи да биде зголемена за 2 проценти од 1-ви октомври.

Со ова Агенцијата ја потврди одлуката на в.д. директорот на ЈП “Електропривреда“ на Република Србија, за 2 процентно зголемување на цената на електричната енергија

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter