Вести

Постер на 40 починати ѕвезди

Повеќе од 40 музичари, спортисти, актери и ТВ-лица кои починаа годинава се нашле на постерот кој по само неколку часа станал вирален.

Твитерџиката Кристи Бракер го освои целиот интернет со својата величествена фотомонтажа на сите славни личности кои умреле оваа година. Повеќе од 40 музичари, спортисти, актери и ТВ-лица кои починаа годинава се нашле на постерот кој по само неколку часа станал вирален.Кристи била инспирирана од обвивката на легендарниот албум на „Битлси“ (Sgt' Peppers Lonely Hearts Club Band), а првата верзија на постерот се споделувала на интернет без ликот на Леонард Коен, кој почина во петокот. Кристи на финалната верзија го додала и ликот на Коен па Твитер заедницата запрашала колку имиња од постерот знаат. 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter