Вести

Стипион чисти канали

Јавното претпријатие “Стипион“ денеска започна со расчистување на каналите во населбата Три Чешми.

Повеќе...

Дивите тераси се рушеa, кога ќе се руши најголемата дивоградба

Обиколницата која целосно го уништи бунарскиот систем во локалитетот “Фортуна“ , се претвори и во локација на истовар на шут.

Повеќе...