Вести

Чувајте ги водомерите

Метереолозите најавуваат ниски температура, Исар со превентивен апел до граграни.

Исар апелира до граѓаните корисници на услугите, да ги заштитат своите водомери како не би дошло до замрзнување и пукање на водомерите.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter