Вести

Лизгалиште во Штип

Штип нема да има организиран дочек на нова година.

Ќе има активности со кои сепак ќе се одбележи доаѓањето на новата 2019 година. Тоа што е најатрактивно во таа понуда е инсталација ,односно монтажа на лизгалиште во Штип.Лизгалиштето треба да биде монтирано на градскииот плоштад, а за оваа цел општиината предвидела буџет од 800.000 денари.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter