Вести

“Штип низ времето“

Во чест на 8 ноември, Денот на ослободувањето на Штип, денеска во фојаето во Советот на општината беше отворена изложба под наслов „Штип низ времето“.

Фотографиите за изложбата ги подготви фото кино клубот „Ванчо Прке“На изложбата се истакната педесетина фотографии кои се сведок на настаните  кои се случувале во Штип, пред речиси еден век.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter