Вести

Уште два бунари за вода

Јавното претпријатие “Исар“ од денеска ги ставо во функција двата нови бунари , со кои Штип добива дополнителни околу 30 литри вода за пиење.

На локацијата “Штипско езеро“, денеска беше и градоначалникот на Штип Благој Гочварски.За оваа цел Јавното претпријатие Исар потроши повеќе повеќе од 40.000 евра.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter