Вести

Се гасеше пожар во Аргулица

Територијалната протипожарана единица во Штип, утринава имаше реална интервенција.

На повик две противпожарни возила со екипажи се упатија на интервенција во Аргулица, каде е алармирано дека се запалила куќа.Благодарејќи на интернецијаа на пожарникарите  пожарот е изгаснат и освен собата во која вивлан огнот објектот, односно други делови од куќата огнот не ги зафатил

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter