Вести

Вандали го уништија амфитеатарот

Главниот ментален македонски проблем е непочитување, невреднување, неписменост и простотилак.

Непознати сторители го искажале токму тој однос кон амфитеатарот лоциран кај Библиотеката “Гоце Делчев“.Мотивите се непознати, како и тие што тоа го сториле.Можеби не им се допаднала некоја книга , која никогаш не ја прочитале.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter