Вести

“Обединети европски градови“ во Португалија

Проектот “Обединета Европа“, придонесе за формирање на асоцијација на европски градови во Европа, во кои се најде и Штип.

Од утре започнува третата сесија на овој проект чиј домаќин ќе биде Сетубал од Португалија. Пред неколку месеци во рамките на проектот домаќин беше Штип.Целта е да се соберат конкретни сознанија и на кој начин да се добијат средства од бројните фондови на Европската унија.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter