Вести

Поетски вечери на Штип

Во Дом на млади започнаа поетските вечери.

Читаа сопствени поетски творби ученици-поети од основните училишта од нашиот град.Вечерва од 19 часот стихови е презентираат членовите на Литературниот клуб Искра.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter