Вести

Од што почина 26 годишна девојка

26 годишната девојка А.С. почина на клиниките во Скопје.

Според информациите таа починала од сепса,а секако конечниот одговор нејзините родители и јавноста ќе го добијат по извршената обдукција.Девојката неколку дена со температура била на болнички третман на одделението за инфективни болести, по тоа уште неколку дена била на клиниките во Скопје.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter