Вести

Маалски јунаци

Позитивна насока.Две деца Ико и Христијан, кои живеат на улицата Јосиф Ковачев, решиле за миг да го мавнат од себе фејсбукот, други социјални мрежи и се разбира мобилни уреди.

Место тоа земале да прават претстава чија премиера била на 8-ми јули, на улицата Јосиф Ковачев бр 20.Честитки за малите или младите јунаци, кои му се спротивставуваат на модерното време.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter