Вести

Наградна игра на Стипион, плати паркинг добиј блокатор

На Стипион му е подраго да става блокатори и на платен паркинг.Во редакцијата пристигнаа неколку поплаки за методите на наплата на паркинг.

Се случи и покрај тоа што граѓанинот преку смс платил паркинг да му биде ставен блокатор.Причината за тоа било што на пораката не напишал Штип.Образложението е смешно со оглед дека тие броеви операторот ги регистрира локално.Граѓанинот секако најави тужба против Стипион, кој се однесува и како обвинител и како судија во истовреме, што е далеку од уставна категорија.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter