Вести

Вонредно собрание на Радио клубот “Никола Тесла“

Следната недела вонредно собрание ќе има Радио клубот Никола Тесла.

Поради 7 годишно несвикување на собрание на членовите на овој радио клуб, беше формиран иницијативен одбор за свикување на вонредно собрание.Токму денеска иницијативниот одбор го закажа со јавна покана вонредното собрание кое ќе се одржи на 6-ти јули.Право на глас на ова собрание имаат членовите кои платиле членарина најдоцна до денес.Причина за вонредното собрание не е само несвикување на извештајни и изборни собранија, туку се почестите сознанија за финансиски и други малверзации кои ги правело старото раководство.

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter