Вести

Пренос од седниците на советот

Советниците во Советот на општината ја одржаа деветата седница. На дневен ред промени на урбанистички планови, и барања, барања, барања за доделување на средства на спортски клубови и култуно уметнички друштва.

Овие барања кои рапидно растат, само ја покажуваат неможноста од сериозно организирање и програмирање на активностите на бројни здруженија и клубови во Штип.По години апстиненција денеска граѓаните преку социјалните мрежи можеа на своите уреди директно да го следат текот на седницата.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter