Вести

Официјално Зоран Здравев претседател на ФКК “Ванчо Прке“

Фото кино клубот “Ванчо Прке“ има ново раковдство.

Централниот регистер на Македонија, ја прифати промената на раководството на овој клуб, по одржаното вонредно собрание. На вонредното Собраните за претседател на клубот е избран Зоран Здравев.Останува чинот на примопредавањето на документацијата и печатите на новиот претседател.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter