Вести

Откриена висококонцентрирана дрога во Штип

Секторот за внатрешни работи во Штип фати лице кое кај него имало 85 грама синтетичка дрога.

Количината не голема, но дејството на оваа синстетичка дрога е огромно, овие 85 грама дрога, е еднакво на употребени 3 килограми марихуана.Првичните информации говореа дека  тоа е дрогата со име “крокодил.СВр штип информира дека пронајдената дрога е амфитамин, но е со висока концентрација, и истата може да се меша со други опијати и да се добијат поголеми

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter