Вести

Комисиски заседанија

Денеска во советот на општината заседааа комисиите за статут и прописи и комисијата за урбанизам.

Комисијата за статут и прописи, ќе му предложи на советот на општинаа да ја прифати новата систематизација на работните позиции во Детската градина Астибо.Комисијата за урбанизам, уредуваше урбанистички планови.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter