Вести

Дали парите или чувствата се причина за самоубиството

Во викенд населбата Суитлак-Штип пронајден е обесен Мице Ристов сопственик на фирмата “Ларчер“.Т

рговска фирма за градежни материјали, санитарии, електрика и друго.Официјално причината на одземањето на животот не се кажува, неофицијално се финансиски проблеми долгови на деловен партнер од Кочани.Вистинската причина за преземената одговорност себе убивање ја знае само покојникот, а за покојникот се‘ најдобро.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter