Вести

Проекција на Исцелител

Вечерва во Дом на млади ќе биде извршена проекциија на филмот “Исцелител“ од режисерот Ѓорче Ставревски.

Филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорче Ставрески, ја освои наградата за најдобар филм во меѓународната селекција на фестивалот во Санта Барбара, Калифорнија, една од најзначајните смотри на независен авторски филм во САД. Во филмот улогите ги толкуваат: Благој Веселинов, Анастас Тановски, Аксељ Мехмет, Александар Микиќ, Симона Димковска и Мирослав Петковиќ.Проекцијата на филмот е закажана за 22 часот.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter