Вести

Лекарски против далтонизам, слепило и глувост

Надлежните инспекциски тела и органи, сите до еден на здравствен преглед, да им се дијагностицира глувост, слепило и далтонизам.

Труење на свадба, последици по сопственикот на ресторанот каде се случи  труењето никакви.Брегалница обоена во темните  димензии на виножитото.Инспекторите да ти бидат далтонисти, не разликуваат бои.Затоа со години Брегалница ја загадува кој кога стаса, кога сака и кога му се може.Во Штип има лаишманија.Главни предносители за вирусот се комарците и крлежите.На крлеж може и да не налета, но комарците ќе налетаат на нас

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter