Вести

Голф и Мерцедес со сообраќајна прегратка

Од сообраќајка во болница.

Се случи на излезот од Штип на булеварот „Гоце Делчев“ при директен судир на мерцедес и голф.Со сериозни набеиници во пределот на градниот кош,возачот на голфот е пренесен во Штипската клиничка болница и задржан на понатамошно лекување.Причината за несреќата е пребрзото возење.

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter