Вести

Од велосипед, директно во болница

Пад од велосипед , за штипјанец заврши многу лошо.

Тој е со скршеница на клучната коска  , на черепот и повреди по целото тело заврши на штипска ортопедија. на него му претстои тешка операција и долг период на опоравување.Тој возел малку побргу по влажниот коловоз, се лизнал и незгодно паднал.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter