Вести

Жаби на плажа.

Своеглавоста на поранешниот градоначалник Захаирев и поранешниот негов послушник Ангел Бојаџиев, сега како и за редица други проекти ја плаќаат жителите на Штип, кои аплаудираа на секоја глупост што ќе је ја смислеше оваа луда двојка, која стануваше и луда тројка и се претвораше во уштеполуда четворка.

Смислија да се направи мини езерце.За Отиња немаа документација за езерцето ич.Некои граѓани ,така полутивко да не ги чујат рекоа ова ќе биде вистински  жабарник.Не погрешија, сега кукаат ,коси корнат жителите во тој дел на градот.Хорот на жабите си ја пее ода на жабите преку ноќ, преку ден вежбаат и на плажата се сончаат. Граѓаните избезумени од крекот на жабите бараат помош.

 

 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter