Каде ќе се лепат, и откаде ќе се откинуваат претседателските плакати PDF Печати Е-пошта
Вторник, 25 Март 2014 17:23

Вo  општината извршено жребувањето за места за лепење на плакати за претседателските кандидати.

На местата што  ги одреди општината за лепење на изборни материјали, под број 2 ќе бидат лепени плакатите на претседателскиот кандидат Стево Пендаровски, број 4 му припадна на актуелниот претседател  на државава Ѓорге Иванов. Изненадува тоа што ГРОМ, не поднеле барање за лепење на плакати, па согласно Законикот, немаат право дополнтелно да бараат дозволи за лепење на плакати.

 

 

Радио Штип во ЖИВО

Банер

 

Банер

Моментално Посетители

Има 32 гости присутни
free counters