Еко констатации PDF Печати Е-пошта
Вторник, 25 Март 2014 17:19

Општинската Инспекција за заштита на животната средина во Штип,со еден статистички среден извештај, ги наброила своите активности.

Па така како илустрација општинската еко инспекција, констатирала појава на индустриски отпад без наведување каде што конретно е преземено.Општинскиот еко инспектор констатирал и појава на арско губре од краварска фарма во Чардаклија.Дилемата е кој дозволил во заштитена зона за водоснабдување, а согласно Законот за води да има краварска фарма.

 

 

Радио Штип во ЖИВО

Банер

 

Банер

Моментално Посетители

Има 27 гости присутни
free counters