Комисија за урбанизам PDF Печати Е-пошта
Вторник, 25 Март 2014 17:15

Извештаите за работењето на Јавното претпријатие “Стипион, и “Штип проект“ за 2013 година

па потоа прграмите за урбанистичко уредување на Три Чешми и Караорман, како и извештаите на инспекциите во состав на локалната самоуправа беа на дневен ред на комисијата за урбанизам.

 

 

 

Радио Штип во ЖИВО

Банер

 

Банер

Моментално Посетители

Има 13 гости присутни
free counters