Ризични состоби во стоматологијата PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 24 Март 2014 18:42

Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Делчев“ организира Научен симпозиум на тема „Ризични пациенти, ризични состојби во стоматологијата”.

Научниот симпозиум првпат се организира од страна на Катедрата за орална и максилофацијална хирургија и дентална имплантологија, а ќе се одржи на 29 март (сабота) во Мултимедијалниот центар на Универзитетот „Гоце Делчев“ – Штип (Економски факултет).Научниот симпозиум ќе го отвори проф. д-р Рубин Гулабоски, декан на Факултетот за медицински науки, по што своите научни трудови ќе ги презентираат  академик д-р Жан Митрев,  доц. д-р Марија Вавлукис, доц. д-р Анита Арсовска,  проф. д-р Ивона Ковачевска, доц. д-р Вело Марковски, доц. д-р Васо Талевски и проф. д-р Даница Поповска-Моневска.

 

 

Радио Штип во ЖИВО

Банер

 

Банер

Моментално Посетители

Има 15 гости присутни
free counters