Вести

Најдобрите секако се најдобри

Бирањето на спортист на годината и најуспешните во спортот, е долга традиција.Се случувало како и сега што од бирократски што од незнаење, што од неумешност да се направи превид.

Повеќе...

Јована Георгиева спортист на Штип за 2017 година

По неколку деценииска пауза, спортистка е спортист на Штип.Јована Георгиева е спортист на Штип за 2017 година.

Повеќе...

Во “Брегалница“ се врати Иван Митров

„Сините“ вечерва го добија и можеби најсилното засилување во пролетнот дел. Иван Митров, досегашен член на Саса, се враќа во Штип!

Повеќе...